مهدیار دانلود اهنگ جدید و موزیک ویدیو روز

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

آموزش طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی خوشمزه

سالاد کاردینال از جمله سالادهای مجلسی است که بسیار طعم دلنشینی دارد. این سالاد که اصلیتی فرانسوی دارد با سیب زمینی تهیه می شود. سالاد کاردینال مخلوطی از سیب زمینی و سایر سبزیجات است که گاهاً پیش می آید که از موارد دیگری مانند گردو و یا حتی برنج هم در تهیه آن استفاده می شود. ما در این مطلب از آموزش آشپزی می خواهیم شما را با طرز تهیه سالاد کاردینال آشنا کنیم

 

 

 

 

 

 

مواد لازم طرز تهیه سالاد کاردینال

سیب زمینی     نیم کیلو

مغز کرفس یا مغز کاهو     ۲ عدد

برنج ( پخته شده )     ۴ قاشق سوپ خوری

گردو ( خرد شده )     ۴ قاشق سوپ خوری

سس مایونز     ۱ پیمانه

سرکه یا آبلیمو     نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه     به اندازه دلخواه

کالباس     به اندازه دلخواه

ادامه مطلب...
۲۶ مهر ۹۸ ، ۲۲:۱۰ ۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
امید شهم

خواص رازیانه دم کرده چیست

خواص رازیانه برای بدن


از گیاهانی که خاصیت فراوانی دارد می توان به رازیانه اشاره کرد. این گیاه در کم کردن درد قاعدگی، یا در کاهش وزن تأثیر بسیاری دارد. ما در این مطلب از خواص مواد غذایی قصد داریم به معرفی خواص رازیانه بپردازیم.

 




با توجه به اینکه در رازیانه مقدار مناسبی کلسیم وجود دارد، می توان برای استحکام استخوان ها مفید باشد. هر چند این تنها خاصیت این گیاه نیست. رازیانه به قدر کفایت فسفر، ویتامین k و منیزنیم نیز دارد.

کاهش وزن با رازیانه


با توجه به اینکه فیبر هیچگونه کالری ندارد، می تواند برای کم کردن وزن کمک کننده باشد. رازیانه نیز به قدر کفایت در خود فیبر دارد. در واقع با مصرف این گیاه، احساس سیری به شما دست می دهد و مدت زمان زیادی را می توانید بدون گرسنگی سر کنید.

به تعویق انداختن پیری پوست با رازیانه


وجود ویتامین C که دارای آنتی اکسیدان است می تواند از رادیکال های آزادی را که به پوست صدمه وارد می کنند را کم کند. همچنین در این ویتامین کلاژنی وجود دارد که از پوست محافظت خواهد کرد. رازیانه به خوبی چین و چروک پوست را نیز ترمیم خواهد کرد.

بهبود نشانه های یائسگی با رازیانه


در یک آزمایش مشخص شده است که خانم های یائسه ای که از این گیاه استفاده کرده اند، علائم آزاردهنده ی کمتری را در زمان یائسگی تجربه کرده اند. با این حال این مورد همچنان تحت بررسی می باشد.

کم کردن فشار خون با رازیانه


با توجه به اینکه این گیاه، پتاسیم بالا و سدیم کمی دارد، می تواند فشار خون و التهاب را کم کند. برای اثربخشی بهتر می بایست از رازیانه حداقل تا ۱ ماه استفاده شود.

هضم بهتر غذا با رازیانه


با زیاد شدن مشکلات گوارشی، مانند یبوست و یا روده تحریک پذیر توصیه می کنیم که از رازیانه در وعده های غذایی خود استفاده کنید. این گیاه مواد سمی که به کناره های روده بزرگ چسبیده باشند را کنده و دفع می کند. همچنین افرادی که رفلاکس معده دارند نیز می توانند از این گیاه بهره ببرند.

جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی


وجود فیبر می تواند به کم شدن کلسترول در بدن کمک کند. به همین دلیل اگر رازیانه در وعده های غذایی استفاده شود، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.

سلامت چشم با رازیانه


از مهم ترین دلایل کوری بیماری تباهی لکه زرد است که توسط آنتی اکسیدان هایی که خاصیت ضدالتهابی دارند دفع میشوند. رازیانه هم یکی از این آنتی اکسیدان ها را در خود دارد.

جلوگیری از کم خونی با رازیانه


در رازیانه دو اسید آمینه مهم به نام آهن و هیستیدین وجود دارد که هر دوی اینها در درمان و بهبود کم خونی اثر دارند. همچنین اگر می خواهید گاز جمع شده در معده را خثنی کنید حتماً از عصاره این گیاه استفاده کنید.

درمان یبوست


اگر از دانه های رازیانه به صورت خرد شده استفاده کنید، ملین بسیار خوبی هستند. فیبر موجود در این گیاه روده ها را تمیز خواهد کرد و سبب عبور راحت مدفوع خواهد شد. همچنین این گیاه، درد های شکمی، اسهال را نیز برطرف خواهد کرد.

مضرات رازیانه

– توصیه می کنیم که اگر حساسیت دارید، از رازیانه کمتر استفاده کنید و یا قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایید.

– افرادی که به بیماری های کلیه دچار هستند، کمتر از رازیانه استفاده کنند، چرا که این گیاه فیبر بسیار بالایی دارد.


– کسانی که برای کنترل فشار خون خود از “مسدود کننده بتا” استفاده می کنند از مصرف رازیانه صرف نظر کنند.

۱۳ مهر ۹۸ ، ۱۲:۴۳ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
امید شهم

دستور طرز تهیه لازانیا ساده رستورانی خوشمزه

 

لازانیا یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی در جهان است. لازانیا نوعی پاستای ورقه ای است که به همراه گوشت چرخ کرده ، پنیر پیتزا و سسی مخصوص تهیه می شود. البته لازانیا را می توانید با مواد مختلفی تهیه کنید که ما در این مطلب ، آموزش یکی از کامل ترین انواع لازانیا را به همراه سس سفید مخصوص آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر لازانیا تهیه نمایید.

 

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , دستور پخت لازانیا , ghchkdh , lazania

 


مواد لازم سس لازانیا


آرد سفید     ۱ قاشق غذاخوری
شیر     ۱ لیوان
کره     ۲۵ گرم
نمک     مقداری


طرز تهیه سس لازانیا

 

در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم.

 

زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه لازانیا استفاده می کنیم.


مواد لازم لازانیا


لازانیا     ۱ بسته
گوشت چرخ کرده     ۴۰۰ گرم
قارچ     ۱۰۰ گرم
سیر     ۲ حبه
پیاز     ۲ عدد
فلفل دلمه ای     ۱ عدد
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا     ۱۵۰ گرم
روغن مایع     به مقدار کافی
پودر آویشن     به مقدار کافی
فلفل سیاه     به مقدار کافی
نمک     به مقدار کافی

 

دستور پخت و طرز تهیه

 

ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا به سراغ آماده کردن لازانیا می رویم ، برای این منظور سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.

 

پس از اینکه سیر و پیاز کمی سبک شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل دلمه ای را به همراه قارچ خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

 

در پایان رب گوجه فرنگی را به همراه پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند و طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود. یک ظرف پیرکس مناسب انتخاب می کنیم و با روغن بدنه آن را به خوبی چرب می کنیم.

 

در ادامه مقداری سس لازانیا کف ظرف می ریزیم و آنرا در کف ظرف پخش می کنیم ، سپس یک ورقه لازانیا کف ظرف قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا پخش می کنیم ، در ادامه مقداری سس لازانیا و پنیر پیتزا روی مایه گوشت چرخ کرده می ریزیم.


همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است...

 

لایه بعدی به ترتیب یک برگ لازانیا ، مایه گوشت چرخ کرده ، سس سفید و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد لازانیا به پایان برسد. حالا ظرف پیرکس را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده سرو شود.

 

در صورتی که پس از گذشت ۳۰ دقیقه پنیر پیتزای روی لازانیا طلایی نشده بود ، شعله بالایی فر را برای چند لحظه روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس لازانیا را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرد شود سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

 

با توجه به اینکه لازانیا پنیر فراوان دارد غذای چربی محسوب می شود. بنابراین تا حد امکان تعداد لایه ها را افزایش ندهید و از لایه های کمتری برای آماده کردن آن استفاده کنید. این غذای خوشمزه و خوش خوراک محبوب پیر و جوان است و حتی کودکان نیز از آن استقبال می کنند.

 

منبع : طرز تهیه لازانیا

۱۲ مهر ۹۸ ، ۱۱:۰۰ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
امید شهم

آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم رستورانی

به طور متداول ترشی ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از این ترشی ها ، ترشی گل کلم است که از پر طرفدارترین ترشی هاست. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقدار کمی ترشی گل کلم به صورت آزمایشی تهیه نمایید. در صورتی که تجربه ای بیشتری به دست آوردید می توانید مواد ترشی را افزایش دهید.

 

 ترشی گل کلم,torshi golkalam,طرز تهیه ترشی گل کلم,jvad 'g ;gl

 

 

مواد لازم ترشی گل کلم


گل کلم     ۱ عدد
هویج     ۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند     ۵ عدد
سیب زمینی ترشی     ۵۰۰ گرم
سرکه     به میزان لازم
ترخون     به میزان لازم
گلپر     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم

 

دستور طرز تهیه

 

پس از شستشو و خشک کردن تمام سبزیجات ، ابتدا گل کلم ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . توجه داشته باشید زیبایی این ترشی به اندازه گل کلم ها خیلی بستگی دارد و اگر خیلی درشت و یا خیلی ریز خرد شوند روی زیبایی ترشی تاثیر می گذارند.

سپس پوست هویج ها را می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سیب زمینی ترشی را نیز پوست می گیریم و با اندازه مناسب خرد می کنیم. اگر از ترخون تازه استفاده می کنید آن را ساطوری کنید و روی مواد ترشی بریزید.

 

اگر از ترخون خشک استفاده می کنید آنرا با دست خرد کنید و روی مواد ترشی بریزید. مواد ترشی را داخل ظرف بزرگی می ریزیم و پودر گلپر را نیز اضافه می کنیم. خوب مواد را مخلوط می کنیم تا گلپر به تمام مواد ترشی برسد.

 

حالا مواد ترشی را به همراه فلفل سبز تند داخل شیشه مناسب می ریزیم و روی مواد ترشی مخلوطی از سرکه و نمک می ریزیم تا حدی که روی تمام مواد را سرکه بگیرد. ترشی را در جای مناسبی قرار می دهیم تا حدود ۱۵ روز تا آماده مصرف شود.


قرمز شدن رنگ ترشی

 

در این ترشی می توانیم مواد دیگری نیز اضافه کنیم تا هم روی رنگ آن تاثیر بگذاریم و هم روی مزه اش. مثلا برخی دوست دارند رنگ ترشی که درست می کنند قرمز باشد. برای این منظور مقداری لبو بگیرید و داخل ترشی بریزید.

 

زرد شدن رنگ ترشی

 

در این ترشی می توانیم از موادی استفاده کنیم که رنگ ترشی را زرد رنگ نشان دهد. به علاوه اینکه می توان از پودر زردچوبه جهت رنگ دادن به گل کلم و مواد ترشی استفاده نمود. کافیست به مقدار لازم از این ادویه داخل ترشی بریزید.

ترشی گل کلم فوری

شما می توانید مانند ترشی کلم قرمز ، ترشی گل کلم را به صورت فوری تهیه نمایید به صورتی که دو ساعت بعد از تهیه بتوانید از آن مصرف کنید. برای این منظور مواد ترشی را داخل سرکه بریزید و بگذارید با سرکه بپزند. گرما موجب سرعت بخشیدن به آماده شدن آن می گردد. البته دقت داشته باشید که مواد ترشی نباید بیش از حد بپزند که خیلی نرم شوند.

۰۸ مهر ۹۸ ، ۲۲:۳۳ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
امید شهم

آموزش طرز تهیه پن کیک صبحانه ساده

پن کیک یکی از صبحانه های خوشمزه و اشتها آوری است که می توانید در فهرست غذایی خود جای دهید. پنکیک را می توانید با مواد زیادی مثل شیره ، کره ، عسل ، حلوا ارده ، شکلات صبحانه ، انواع مربا و … میل نمایید. در این آموزش کامل ترین دستور پخت پن کیک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید ۸ عدد پن کیک تهیه نمایید.

 

پن کیک , پنکیک , طرز تهیه پن کیک , دستور پخت پن کیک

 

 

مواد لازم پن کیک


آرد سفید     ۱ پیمانه
تخم مرغ     ۱ عدد
شیر     ۱ پیمانه
کره     ۵۰ گرم
بکینگ پودر     ۱ و ½ قاشق چایخوری
شکر     ۲ قاشق غذاخوری
نمک     ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع     به میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه بزرگ و جا دار انتخاب می کنیم و آرد را به همراه نمک ، شکر و بکینگ پودر درون
کاسه می ریزیم. مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

در مرحله بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ را می شکنیم و با چنگال می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. پس از اینکار شیر را به همراه کره ذوب شده به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

در این مرحله مخلوط شیر ، تخم مرغ و کره را به کاسه آرد سفید اضافه می کنیم. در این مرحله باید مواد را در حدی مخلوط کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن خیلی زیاد نیست ، زیرا مخلوط کردن بیش از حد مواد باعث می شود پن کیک ها در پایان کار سفت شوند.

در مرحله بعدی باید پن کیک ها را سرخ کنیم. برای این منظور اگر تابه کوچک مخصوص پن کیک دارید از آن استفاده کنید و اگر تابه مخصوص در دسترس نیست از تابه بزرگ استفاده کنید. تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

شکلات صبحانه یا نوتلا یکی از دسر های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان
صبحانه ...

سپس کمی روغن در آن اسپری می کنیم . حالا مقداری ( یک هشتم کل مایه ) از مایه پن کیک را داخل تابه می ریزیم که خود به خود پخش می شود و مانند یک دایره شکل می گیرد. تقریبا حدود ۲ دقیقه زمان می برد که یک طرف پن کیک سرخ شود.

سپس پن کیک را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده می کنیم. بهتر است پن کیک ها را سریعا سرو کنید تا سرد نشوند. در پایان روی پن کیک ها را با مواد دلخواه ( مربا ، شیره ، عسل و … ) تزیین و نوش جان می کنیم.

نکات تهیه پن کیک


برای اینکه پن کیک های شما همه یک اندازه و یک شکل باشند می توانید از تابه های کوچک مخصوص پن
کیک استفاده کنید. با استفاده از این تابه ها پن کیک های شما کاملا دایره شکل و یک اندازه می شوند و ظاهر زیباتری خواهند داشت.

۰۵ مهر ۹۸ ، ۱۸:۴۹ ۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
امید شهم

آموزش گام به گام طرز تهیه سمبوسه جنوبی خوشمزه

سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. 

 

 

 
مواد لازم سمبوسه

 


گوشت چرخ کرده     ۲۰۰ گرم
سیب زمینی     ۲ عدد
پیاز     ۲ عدد
فلفل دلمه ای     ۱ عدد
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری
سیر     ۲ حبه
گشنیز     ۵۰ گرم
فلفل سیاه     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم
نان لواش     به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم. پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم
.

 

پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز ساطوری شده ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

 

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم.

 

ابتدا نخود را در آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. حدود ۶ ساعت زمان نیاز است ...

 

برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست
.

 

برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

 

با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود. اما یک نکته وجود دارد و آن این است که این سمبوسه در منزل تهیه شده و بهداشتی تر از سمبوسه های بازاری می باشد
.

 

۰۳ مهر ۹۸ ، ۱۵:۳۵ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
امید شهم