آموزش طرز تهیه سالاد مرغ با ماکارونی و راز خوشمزه شدن سالاد مرغ مجلسی
سالاد مرغ یکی از پایه های اساسی خورد و خوراک، سالاد است. حتما می دانید که سالاد انواع و اقسام دارد. طیفی از مردم معتقدند که سالاد پیش غذایی است که بدن را برای قبول وعده اصلی آماده می کند. اما به جرات می توان گفت که با تزئین و استفاده از انواع مواد در آن، به وعده ی کاملی تبدیل شده است، خصوصا اگر از موادی مانند مرغ در آن استفاده شود. حال اگر سالاد مرغ را تا به حال تجربه نکرده اید با آموزش قدم به قدم ما همراه شوید.
سالاد مرغ مجلسی
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کمی زیاد شده است اما هیچ مشکل نیست. براحتی می توانید همه مواد را تهیه کنید. سپس به سراغ آموزش مرحله به مرحله تهیه آن بروید.
مواد لازم سالاد مرغ
|
|
سینه مرغ کامل | 1 عدد |
کاهو | 300 گرم |
تخم مرغ آبپز | 3 عدد |
گوجه فرنگی کوچک | 2 عدد |
فلفل دلمه ای نصف | 1 عدد |
پیازچه | 100 گرم |
بادام زمینی | 1/3 پیمانه |
نمک، فلفل، پودر سیر | به میزان لازم |
کنجد | برای تزئین |
سس مایونز یا هر سس دلخواه | به میزان لازم |
1) ابتدا مرغ را درون ظرفی انداخته، و داخلش 1 ق روغن زیتون و اندکی نمک و در نهایت فلفل سیاه بریزید. درب ظرف ره محکم کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرینت بدست آورید. بعد از این دو ساعت مایع مرینت را روی مرغ بریزید. سپس در تابه ای آنرا بپزید.