مهدیار

مهدیار دانلود اهنگ جدید و موزیک ویدیو روز

مهدیار

مهدیار دانلود اهنگ جدید و موزیک ویدیو روز

  • ۰
  • ۰

قورمه سبزی خوشمزه + دستور پخت قورمه سبزی برای ۱۰ نفر

 آموزش قورمه سبزی نذری قورمه سبزی خوشمزه قورمه سبزی در زودپز قورمه سبزی خوزستانی قورمه سبزی برای ۱۰ نفر قورمه سبزی نذری قورمه سبزی خوشمزه قورمه سبزی ادویه مخصوص قورمه سبزی نسبت سبزی قورمه سبزی قورمه سبزی رزا منتظمی ترکیب سبزی قورمه طرز تهیه قورمه سبزی برای ۴ نفر قورمه سبزی نذری قورمه سبزی با مرغ قورمه سبزی برای ۱۰ نفر مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای ۴ تا ۶ نفر

 

قورمه سبزی,آموزش قورمه سبزی نذری,قورمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی در زودپز,قورمه سبزی خوزستانی,قورمه سبزی برای 10 نفر,قورمه سبزی نذری,قورمه سبزی خوشمزه

 

قورمه سبزی خوشمزه

 

قورمه‌سبزی یا قُرمه‌سبزی از نامی‌ترین و مردم‌پسندترین خورش‌های اصیل ایرانی و یکی از خوراک‌های ملی ایران است و در افغانستان نیز این نوع غذا رایج و پرطرفدار می باشد. این خورش از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود.قرمه‌سبزی محبوبیت زیادی در میان مردم ایران دارد. واژه قرمه با توجه به اندازه برش گوشت به این خورش اطلاق می گردد. این خورش اصیل ایرانی با سبزی قرمه (دربرگیرنده‌ٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج و یا برگ چغندر – زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است٬ برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی ) و گوشت قرمز پخته می‌شود.

 

مزه خورش قورمه سبزی

 

مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی ، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.این خورش چنانچه برای ۴ تَن پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد. البته از آنجا که این خورش نیز مانند دیگر خورش‌های ایرانی همراه برنج خورده می‌شود، حدأقل، ۲۰۰ کیلو کالری دیگر به انرژی دریافتی افزوده می‌شود. در بعضی از مناطق آذری زبان از لوبیا چشم بلبلی و مقداری رب گوجه فرنگی برای تهیه این خورش استفاده می‌کنند.

 

جا افتاده شدن خورشت قورمه سبزی

 

برای تهیه یک قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله کم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن کاملا پخته، آب آن کشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

 

 

آموزش آشپزی و دستور پخت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

 

  • ۹۵/۱۰/۱۲
  • امید شهم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی