شامی کباب مرغ + طرز تهیه شامی کباب لذیذ ایرانی

شامی کباب طرز تهیه شامی کباب مرغ شامی کباب با آرد نخودچی شامی کباب مجلسی شامی کباب ایرانی شامی کباب لذیذ طرز تهیه کباب شامی خانگی شامی که غذای سنتی ایرانی و محبوب و مورد علاقه بسیاری از خانواده‌ها به شمار می‌رود از قدیم‌الایام جایگاهی خاص در سفره‌های افطار ماه رمضان داشته است. دستور پخت و روش طبخ این غذا که بسیار آسان، ساده و البته ارزان و خوشمزه است همراه با مواد لازم برای درست کردن آن در ادامه آموزش داده شده

 

شامی کباب,طرز تهیه شامی کباب مرغ,شامی کباب با آرد نخودچی

 

طرز تهیه شامی کباب

 

مواد لازم

آرد نخودچی                               350 گرم

گوشت چرخ کرده                        500 گرم

پیاز متوسط                                   2 عدد

نمک و زردچوبه                      به میزان لازم

سیب زمینی پخته                    در صورت تمایل

 

شامی کباب,طرز تهیه شامی کباب مرغ,شامی کباب با آرد نخودچی

 


در ابتدا پیاز را رنده می کنیم ، سپس گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی ، نمک و زردچوبه را به پیاز می افزاییم و مواد را خوب ورز می دهیم.درصورت تمایل می توان سیب زمینی پخته را نیز چرخ کرد و با مواد ورز داد اگر مایه سفت بود، کمی آب به آن اضافه می کنیم.  پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد، از مایه به اندازه یک نارنگی بر می داریم ، به شکل یک دایره کف دستمان شکلش می دهیم و با دست قطرش را به نیم سانتی متر می رسانیم و داخل آنرا با انگشت یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم. سپس بر می گردانیم تا سمت دیگر کتلک گوشت سرخ شود. با سبزیجات و گوجه فرنگی تزیین و سرو می کنیم